Virkistyspolkuprojekti, 12. talkoopäivä

21.5.2023

VIRKISTYSPOLKUPROJEKTI

Sunnuntai 21.toukokuuta 2023

12. talkoopäivä

# Huonossa kunnossa oleva, useasti paikattu soutuvene paikattiin lasikuitumatolla ja hartsilla (venettä käyttäisivät mm. partiolaiset ja nuoret kalastajat) => LÖYTYISKÖ KENELTÄKÄÄN HYVÄKUNTOISTA, TURVALLISTA, TARPEETONTA SOUTUVENETTÄ LAHJOITETTAVAKSI Väärninsaareen mm. partiolaisten ja muiden nuorten käyttöön? Jos löytyy, ota yhteys: Antero Ylitaloon; antero.ylitalo56@gmail.com tai 050 384 0482.

# Väärninsaaren uimalaituri asennettiin, tervetuloa uimaan!

# Pingispöytä kasattiin ja siirrettiin saunarakennuksen viereen odottamaan siirtoa lopulliseen paikkaan, kentän tasoituksen ja mahdollisen kiviainesten lisäyksen jälkeen. Pingispöytä ei vielä käytössä!

# Päivän aikana Hannu oli lämmittänyt savusaunan ja osa talkoolaisista kävi päivän päätteeksi saunassa, joku myös uimassa!

# Virkistyspolkuprojektissa talkoolaisia oli 6 henkilöä, leppäpuiden pinoamistalkoissa oli tänään 3 henkilöä eli kaikkiaan 9 henkilöä. Kiitokset!

# Siniveikot viettivät viikonloppuna päätösretkeä Väärninsaaressa! Viikonloppuna oli vilkasta niin matkaparkkilaisten kun muidenkin kävijöiden toimesta.

Tulevat talkoot:

# Maanantaina 22.5.2023 klo 9.00 rajataan lentopallokentän alue, asennetaan verkkopylväät sekä mahdollisesti saadaan sopivaa kiviainesta, jonka jälkeen tasoitus.

# Kun kenttäalueet ovat valmiit, asennetaan, hiekkalaatikko, penkit ja pingispöytä omille paikoilleen.

# Leppäpuiden pinoaminen on edennyt hyvin, toivotaan edelleen talkoolaisia, työtä riittää n. 50 pinokuution pinoamisella. Työtä voi tehdä oman aikataulun mukaan!