Väärninsaaren ystävien pikkujoulu Väärnin Pappilassa

24.11.2023

Väärninsaaren ystävien pikkujoulu pidettiin Väärnin Pappilassa pe 24.11.2023. Pappilan emäntä Minna Kettunen toivotti vieraat tervetulleeksi Väärnin pappilaan.

Väärninsaaren ystävät ry hallituksen puheenjohtaja Antero Ylitalo kävi tervetuliaispuheessa lyhyesti läpi yhdistyksen kuluvan vuoden toimintaa.  Tilaisuudessa Siiri Järveläisen johdolla laulettiin joululauluja ja Tatu Ollikainen lausui kaksi runoa.

Tilaisuudessa palkittiin Hannu Niskanen kunniakirjalla ja ainaisjäsenyydellä ”Vuoden 2023 Väärninsaaren ystävä”. Tämä oli toinen vuosi, kun kyseinen palkitsemistapa oli käytössä. Tästä on tarkoitus tulla jokavuotinen.

Väärninsaaren ystävät ry myöntää vuosittain valitulle henkilölle ”Vuoden Väärninsaaren ystävä” kunniakirjan   kiitollisuuden osoituksena yhdistyksen hyväksi tehdystä arvokkaasta ja merkityksellisestä työstä.  

Viihtyisässä ympäristössä nautittiin kahvit suolaisen ja makean kera.  Keskustelu eri pöydissä oli vilkasta.

Lopuksi yhdistyksen perustajiin kuuluvat henkilöt, Juhani Isosaari ja Kalevi Kyyrönen esittivät kiitokset Väärninsaaren ystävät hallitukselle ja yhdistyksen jäsenille yhdistyksen eteen tehdystä työstä! Tehdyssä talkootyössä yhteisöllisyys korostuu, mikä oli yksi tavoite yhdistystä perustettaessa. Moni kaipaa tekemistä ja yhteisöllistä toimintaa. Väärninsaaren ystävät ry tarjoaa siihen hyvät mahdollisuudet!