Juhannus Väärninsaaressa

22.6.2024

JUHANNUSAATTO

Väärninsaaren juhannukseen oli saapunut runsaasti yleisöä, noin 200 henkilöä. Tilaisuus aloitettiin lipunnostolla, jonka jälkeen nuori menestynyt harmonikansoittaja Aleksander Helminen esitti kappaleet ”Rantakoivun alla”, ”Metsäkukkia”, ”Muistojen harmonikka” ja ”Säkkijärven polkka”.

Isojen aplodien jälkeen siirryttiin kokon sytytykseen. Kokko oli, kuten viime vuonnakin, sataman puoleisessa niemenkärjessä. Kokko syttyi hyvin, ja palamista edisti tuuli.

Lopuksi oli yleinen saunavuoro naisille ja miehille.

Hienoa oli todeta, että tilaisuudessa oli kaikenikäisiä osallistujia ja saaren eri liikuntavälineet olivat tehokkaassa käytössä!

Kiitokset tilaisuuden esiintyjille, kokon rakentajille ja kaikille mukana olleille!

JUHANNUSPÄIVÄ

Lapinlahden seurakunnan juhannuspäivän lettukirkkoa vietettiin Väärninsaaressa hienossa säässä, ja paikalla oli 80 henkilöä. Kesäisen luontokirkon toimittivat Lauri Jäntti ja kanttori Heini Heide.

Väärninsaaren ystävien toimesta tilaisuuden päätteeksi oli tarjolla lettuja ja kahvia. Kiitos talkoolaisille lettujen paistosta ja tarjoiluista sekä asiakkaille palveluiden käyttämisestä!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.